Posle kratke letnje koncertne pauze Rebel Star vraća se na regionalne pozornice i najavljuje nastupe u Beogradu i Bečeju, a potom i u Kninu, Šibeniku i Zagrebu.

Milan Glavaški svoj novi bend koncertno je predstavio u martu u Novom Sadu, Beogradu i Zagrebu, a u grad u kojem su nastale “Puste navike” vraća se u petak 9. septembra i to pored reke, u Kulturni centar Grad. Rebel Star su uz Milana (vokal i gitara) i Zvonka Obajdin (klavijature i vokal), Danijel Rodik (gitara), Ernest Džananović (bubanj), Goran Ritoša (bas) i Željko Markuš (gitara). Na koncertu ćete po promo ceni moći da kupite LP “Početak i kraj” na belom vinilu (zajedničko izdanje Pop Depresija/Geenger Records), kao i brojne druge stvari iz Rebel asortimana. Sam koncert biće po mnogo čemu poseban.


“Jesenji turnus koncerata benda Rebel Star obeležiće pesme i priče, audio i vizuelni doživljaj koji će biti manje formalan od tipičnog rok koncerta. Pričaćemo o pesmama, o tome kako su nastale i šta ih je inspirisalo. Sviraćemo na svakom koncertu drugu set listu jer je bend spremio puno pesama sa svih šest albuma uz par novih pesama. Menjaćemo instrumente i na istom koncertu publika će čuti bogatu produkciju, od indie buke do vrlo intimnog alt kantri akustičnog zvuka. Sviraćemo i pesme koje nikada nisu izvedene uživo uz poštovanje onoga što publika standardno želi da čuje. Uložićemo maksimum da publici i bendu svaki koncert bude novi doživljaj,” najavljuje Milan Glavaški.

Ulaznice za koncert u Gradu u pretprodaji su po ceni od 1000rsd, a na dan koncerta cena će biti 1200.

Pored koncerta u Kulturnom centru Grad, dan kasnije Rebel Star nastupiće u Milanovom rodnom gradu Bečeju, u Beerabilly bašti. Za oktobar bend najavljuje koncerte u klubu A3 u Kninu 7. oktobra, Azimutu u Šibeniku 8. oktobra, a zagrebački koncert biće u Močvari 27. oktobra. Rebel Star će uskoro objaviti još nekoliko datuma za jesen 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *