Foto: Danilo Mijatović Artwork: Gale Vlajić

Pozivamo vas na koncert trija okupljenog oko Ane Ćurčin i njenih pesama, koji je već par puta nastupio pod radnim imenom “Tri lepe”: Ana Ćurčin, Ana Protulipac i Milena Jančurić sviraće za vas stare i nove pesme iz Anine karijere. Mesto je Kvaka 22, vreme je nedelja 24. decembar od 19h. Limitiran broj ulaznica u prodaji je u Zaokretu i Kvaki 22, po ceni od 800 rsd. Na veče koncerta cena karte će biti 1000 rsd.

2023. godinu Ana Ćurčin obeležila je prvim izdanjem na srpskom jeziku, EP-jem “Susret” i velikim koncertom sa Ljubičicama u Amerikani u aprilu. U međuvremenu radila je novu muziku u saradnji sa Igorom Simićem i Šejnom Berijem za više video igara koje će se uskoro pojaviti u izdanju Demagog studija, ali i stvarala nove pesme koje će se naći na novom EP izdanju grupe Ana & The Changes. Taj EP kompletiraće Anin prvi album na maternjem jeziku, a ovo je odlična prilika da neke od tih novih pesama premijerno čujete.

Ana Protulipac je basistkinja i članica The Changes, a vredno radi na svom prvom samostalnom izdanju. I flautistkinja MIlena Jančurić je članica The Changes, a njen debitantski album “Shapes And Stories” (2021, A.MA) i dalje oduševljava ljude širom sveta. Ovaj trio nastupio je do sada samo nekoliko puta (Novi Sad, Pančevo) i ovo će mu biti premijerni beogradski koncert. Tri žene, tri odlične muzičarke i autorke, intimna atmosfera i pretpraznično vreme – dođite, biće baš lepo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *