I ove godine Kontakt konferencija svoju kulminaciju imaće u kasnovečernjim i jutarnjim satima u Dragstoru, gde će se dešavati Hali Gali festival. Vreme je subota 23. mart, vrata se otvaraju u 22h. Karte su u prodaji u Zaokretu (Cetinjska 15), kao i online na RA sajtu, a aktuelna cena ulaznice je 1500rsd.

Novo izdanje Hali Gali Festivala biće, kao što ste i navikli, energetska eksplozija u delimično kontrolisanom prostoru. Muzika će dolaziti sa svih strana: sa dve glavne bine u Velikoj sali, kao i sa dva manja stejdža. Predstavićemo novu Hali Gali #2 kompilaciju, nastupiće osnivači i novi članovi HG kolektiva, kao i mladi bendovi, prijatelji kuće, a biće i specijalnih gostiju.
U Velikom klubu veče otvaraju Čuvari Stvari, devojke će ove nedelje predstaviti debitantski EP “Tonem”. Program nastavlja šabački trio LU – njihov prvi album nastao u Down There Studiju izlazi do kraja proleća. Milanovački Cactus Fields oduševio je prisutne nastupima u Ljubljani i Zagrebu i naravno da su očekivanja i ovog puta ogromna, dok proto tip najavljuju premijeru potpuno nove pesme uz standardne hitove, katarzu i horsko pevanje. Sitzpinker ima spreman još jedan novi singl, a znate i sami šta se događa u publici kada krenu “Sudan” i “Da li”… Vizelj nema milosti ni prema kome kada su na bini, razneli su svaki stejdž na kojem su nastupili ove godine, a kladionice primaju opklade šta će obraditi ovog puta. Finiš dešavanja u velikoj sali biće u znaku Gazorpazorp i Šajzerbiterlemon. Gazori su obećali da je 2024. godina “njihova” i da je vreme za debi album – uživo su uvek odlični, a “Proleće” je baš hit! Šajzeri su u najboljoj formi od postanka benda: usvirani, energični i spremni za igru “dok požar okružuje grad”.

Na HC stejdžu biće pakao, sve kreće posle ponoći, nastupiće Daze, Viking Krew, Ubili su Batlera, Neven, Suplex, Majak i Nabod!. Čejmberse preuzima DJ duo Bucalo i Thinker sa svojim popularnim dub setom, a pridružiće im se i dva specijalna gosta koji će biti najavljeni na dan dešavanja.

Izvođača je puno, Dragstor je ogroman, vi ste dobrodošli i biće kako biti mora, znate sve – “ovde nema nikog, nikog osim nas”.

BIG ROOM
Vizelj
Šajzerbiterlemon
Sitzpinker
Proto tip
Gazorpazorp
Cactus Fields
Lu
Čuvari Stvari

BLACK ROOM
Viking Krew
Daze
Ubili su batlera
Suplex
Neven
Majak
Nabod!

CHAMBERS
Bucalo
Thinker
+ SPECIAL GUESTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *