Foto Matija Tošović

Tačno dve godine od izlaska debitantskog albuma “Keep on Walking” Draga predstavlja video singl “Koliko vrediš” i počinje novu fazu karijere u kojoj će pevati gospel bluz na maternjem jeziku. Singl “Koliko vrediš” dostupan je na svim digitalnim platformama, a video u režiji Sofije Nedeljković i Drage pogledajte na YouTube-u.

“Kao i svaka pesma i ova ima dug put iza sebe. Kao ideja je nastala negde pre dve godine. Mislim da je najteži put da vidiš sebe onako jasno sa svim čudovištima, koje imaš u glavi, i da možeš da dođeš do mesta gde kažeš sebi: Okej, lepi ste. I onda kreće žurka. Moraš da znaš koliko vrediš je mantra za svakog od nas koji se tražimo pod ovim suncem. Onako, bez pardona i sa mnogo ljubavi prema sebi. Svaka mana je dobrodošla i svaka mana je u stvari i začin za divni čorbuljak koji se zove čovek. A poznati putevi su tu nepoznanica. Tek kada stvarno prihvatiš sebe, otvaraš i mogućnost da te nalazi život koji ti paše po srcu, a vala i duhu. Možda je to i najveća poruka ovog singla. Biti svoj i biti svoja, natenane i iz korena,” objašnjava svoju motivaciju Draga.

Draga je autorka teksta i muzike, Lazar Arsović je producent i autor aranžmana (i svira gitaru na pesmi), a sviraju još i Uroš Tomović (klavir) i Milan Pavković (kontrabas). Pored Sofije i Drage, na videu je radio Damjan Jovanović (kamera i montaža).

Draga je Draga Mrvoš Mott, rođena je u Negotinu, živi i radi u Beogradu. Prevodi i fotografiše, piše pesme, svira klavir i gitaru, peva za sebe i druge, peva u horu. Pesme su tu, ekipa je najbolja, drugi album je na putu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *