Internacionalni rok bend Rebel Star dolazi u beogradski Gun Club u subotu 26. oktobra na još jednu gitarsku svetkovinu i da “usput” promoviše novi singl – pesmu “Draga” – i najavi novi album.

Evo šta lider benda, neumorni Milan Glavaški, kaže pred koncerte u Beogradu, ali i Bečeju 25. oktobra (Pozorišni klub), kao i 9. novembra u Novom Sadu (CK13):

Rebel Star se raduju predstojećim nastupima i obećavaju odličnu svirku uz materijal sa sva ti albuma i nekoliko novih pesama. Kao i uvek vučemo sa sobom našu opremu u polu raspadu, sviramo najbrži set do sada i trudimo se kao da smo upravo počeli sa muzikom. Bend trenutno snima novi album u svom studiju u Sent Andreji.”

Foto: Stanislav Milojković

Šta vas očekuje u “Ganu” u subotu 26. oktobra? Dosta Amerikane, zrnce brit-popa, pomalo bluza i uvek neophodnog kantrija. Dve gitare, bas, bubanj, klavir, puno pesama koje svi znaju, poneka koju ćemo tek da naučimo i standardno euforična atmosfera, horsko pevanje i višesatna radost. Kada je Rebel Star u pitanju, raspoloženje – i to dobro – uvek je najbitnije.

Singl “Draga” je potpuno nova pesma Rebel Star, Milan je sve sam odsvirao i pevao, osim bubnja koji je Atila snimio tako što je čuo pesmu jednom i snimio iz drugog “tejka”!

Besplatno preuzmite pesmu “Draga” na: https://soundcloud.com/rebel-star

Pogledajte video za “Dragu”, prvo rediteljsko/montažersko iskustvo u životu Milana Glavaškog:

Karte za beogradski koncert u pretprodaji su od ponedeljka 7. oktobra po ceni od 400 dinara, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Na dan koncerta cena karte će biti 600 dinara.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *