Mlada beogradska grupa Stray Dogg održaće i drugu godinu zaredom koncert na “Dan zaljubljenih” u petak 14. februara u Gun Clubu od 22h. Muziku pre i posle koncerta biraće DJ ekipa “Zaokret”.

Foto: Americana Night/Zorana Lužanin i Nevena Kocić

Karte za koncert Stray Dogga u prodaji su u kafe klubu Gunclub Sikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Tradicija postoji da se poštuje, a Stray Dogg vas poziva da ponovo zajedno obeležimo “Dan zaljubljenih” u Gun Clubu. Prošle godine bilo je nestvarno dobro veče, a želimo da ovoga puta sve bude bolje – i vama i nama.

“Ovo je druga godina zaredom da sviramo za Dan zaljubljenih u Gan klubu – prošle godine je bila baš super atmosfera i uživali smo na koncertu – nadam se da će i ove biti tako. Nakon ove svirke napravićemo malu pauzu sa svirkama u Beogradu i želimo da se lepo predstavimo i ovog puta našoj publici. Broj karata u prodaji je ograničen, pa koristim priliku da pozovem ljude da kupe karte ranije,” kaže Dušan “Dukat” Strajnić, pevač benda.

Prvi koncert u 2014. godini Stray Dogg održao je već 2. januara, kada su kao specijalni gosti Darkwood Duba nastupili u Mikser House-u pred više od hiljadu ljudi. Malo posle toga Dukat je u Kulturni centar GRAD didžejisao sa Devendrom Banhartom. Tokom 2013. Stray Dogg je svirao više desetina koncerata po Srbiji i regionu, a Dukat je s Anom Ćurčin stigao i do Moskve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *