PD_SteveWynn-2
Steve Wynn se posle sedmogodišnje pauze vraća u Beograd! U okviru mini ex-YU “solo-electric” turneje posetiće i Novi Sad i Zagreb krajem oktobra. Beogradski koncert zakazan je za sredu 28. oktobar, mesto dešavanja je KC Grad.

PD_SW-15-velika-slovaZa mnoge Steve Wynn je dobri duh Beograda, ambasador Srbije, princ rokenrola. Za druge je legenda američkog nezavisnog rokenrola, lider ponovo okupljenih The Dream Syndicate s kojima je početkom osamdesetih definisao ono što će mnogo kasnije neko nazvati “Americanom”, motor ubitačnog Steve Wynn and The Miracle 3 orkestra, jedan od nekoliko trenera/igrača The Baseball Projecta…

Sredinom devedesetih Steve Wynn održao je dva legendarna koncerta u KST-u u – od sveta – izopštenoj Srbiji i Beogradu. S bendom The Miracle 3 je svirao 2003. i 2005. dva antologijska koncerta u Pogonu Doma omladine Beograda, poslednji put nastupio je 2008. u Living Room-u SKC-a sa gitaristom i prijateljem Robertom Lloydom. Posle punih sedam godina Steve Wynn se vraća u naš grad naoružan elektičnom gitarom, osmehom i talentom da ispriča priče koja se ne zaboravljaju.

Pretprodaja ulaznica počeće u septembru.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *