Tranzicija je završena i od sledeće nedelje Radio Studio B menja svoj muzički a i generalno program, saopštila je danas nova gazdarica. To znači i da od ponedeljka 14.12. nema više ni onih nekoliko preostalih autorskih emisija, nekih dobrih, nekih odličnih, nekih baš bitnih, nekih uz koje sam odrastao…

PD#686 je bila poslednja emisija na STB-u i od sledeće nedelje Interweb je naša jedina adresa. Hvala svima na slušanju na radiju tokom ovih (zamalo) 15 godina, idemo dalje u osvajanje komšiluka 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=WUi-oAM1fD0

4 thoughts on “nikadjekraj

  1. Danas je deo mene umro.Slusam radio i ne mogu da verujem.Kakva je ovo muzika na Studiju B ?Zar mora i poslednja dobra stvar da se unisti.?
    Svim zaposlenima na radiju zelim puno srece u buducnosti i neka nastave da rade ono sto vole.

    A nama kako bude.

    Srdacan pozdrav

  2. Neverovatno! Šta jedan idiot zna da sje*e, 100 pametnih ne može da popravi. Čestitam režimu na use*avanju poslednje radio stanice u Srbiji.

    Sad sedim, slušam ovu muziku nivoa tinejdžerskih bljuvotina i gledam u sat, 21:59, 22:00, ništa. Svira i dalje patetična muzika koju je retko ko normalan slušao u vreme kada je bila nazovi popularna, a kamoli sad. B92 sam obrisao iz svih foldera. Evo brišem i Studio B. Slušao sam isključivo Studio B na strimu od kad postoji, jer sam daleko od Beograda.

    Nije ovo samo nužna privatizacija. Ovo je uvod u jedan totalitarni režim nalik Severnoj Koreji. Videćemo kad dođu izbori, pa sve stanice i TV i radio budu *njihove*.

    Žalosno, ali jbg. Ko mi je kriv kad sam se rodio u jednoj od zemalja gde idioti čine većinu.

    Svako dobro želim. I hvala na ovome do sada. Pretpostavljam da ste i vi otišli u noć, kao i kolega Simić.

  3. Hvala vam na pozdravima, a preneću ih i kolegama sa radija 🙂 Nisam neko ko voli da očajava i da lamentira nad tužnom sudbinom, a siguran sam da takvi nisu ni Ceca, Peđa, Uroš, Žikica, Vučko, Petko… i da će svi nastaviti da rade ovo isto samo na nekom drugom mestu i na možda neki drugi način.
    Sve najbolje,
    Ivan

  4. Hvala vam! S nekim ljudima i nekim odlukama borba je nemoguća. Ali, svakako nema odustajanja. Noć je samo uvod u dan.
    Pozdrav,
    Ivan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *