Posle četiri i po decenije Diskomer Studija B završava svoju misiju na Balkanu. Poslednje radijsko, nedeljno, izdanje emitovano je na FM talasima u nedelju 27. decembra, a u petak 1. januara, kao što je praksa već decenijama, slušaćete godišnju listu Diskomera, ali uživo, sa publikom u Zaokretu. To će biti i poslednja emisija Diskomera i radijski oproštaj od čudesnog džuboksa koji su nam prezentovali Sloba Konjović, Tanja Petrović, Svetlana Đolović i mnogi drugi divni ljudi.

FBdiskomer
Dođite da sumiramo muzičku 2015. kroz prizmu najuticajnije radio top liste na ovim prostorima, koja je upravo završila svoj FM život. Ulaz slobodan!

Prvi put u svojoj 45-godišnjoj istoriji godišnja Diskomer lista Studija B biće predstavljena uživo pred publikom i to tradicionalno 1. januara tačno u 8 uveče. 20 domaćih i 30 stranih pesama sa pravim radio najavama i odjavama Svetlane Đolović.

Budite u Zaokretu (Cetinjska 15a) u petak da zatvorimo jedno poglavlje u istoriji omiljene gradske radio stanice, da pozdravimo neke od aktera liste, da nazdravimo novim počecima i sjajnim novim pesmama koje nas čekaju u 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *