sara-fb
Sara Renar je talentovana zagrebačka kantautorka koja svojim glasom, atmosferom i scenskim nastupom očarava publiku svuda gde nastupa. U Elektropionir dolazi u petak 28. oktobra da promoviše novi studijski album “Tišina”, koji će zvanično biti objavljen istog dana kada je i koncert u Beogradu i koji najavljuje singl i video istog naziva.

Ulaznice su u pretpodaji od ponedeljka 17. oktobra po ceni od 400 dinara. Prodajna mesta su Zaokret i Šikarica. Na dan koncerta cena karte će biti 600 dinara.

Sara se konstanto menja u potrazi za savršenom pesmom i osećajem, a za sebe kaže: “Trudim se da radim, na sebi, čitam, istražujem, kopam i da ne pristupam ničemu u životu površno i ofrlje.”

Sara Renar je po obrazovanju diplomirana arhitektica, a po strasti i energiji rok zvezda. Pesme je počela da piše 2008. godine, prvi singl “Trebam te” objavila je tri godine kasnije, a prvi album “Djeca” (2013) nominovan je za najbolji debitantski album, a sledećim izdanjem – “Jesen” (2014) Sara je potvrdila status jedne od najprogresivnijih hrvatskih muzičarki.

Sara Renar je mlada, talentovana i lepa i njeni solo koncerti su pravi mali dragulji koji svetle u bilo kom prostoru. U poslednje dvije godine Sara je zabeležila oko 150 koncertnih nastupa širom regije, a najupečatljiviji bio je na novosadskom festivalu Exit, gdje je otvorila program main stagea pre nastupa Manu Chao, te na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću. Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu. U ovom trenutku je na turneji koja broji čak 50 gradova, a tokom godine nastupiće često i van regije. U novembru Sara odlazi na američku turneju gde će tokom dve nedelje svirati u 7 gradova. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *