matija-fb
The Marshmallow Notebooks + Alen Čelić
Elektropionir, Sreda 11. januar 2017, 20.30h
Cena karte: 400 din
★★★★★★★★★★★

Početak godine i praznično raspoloženje idealno je vreme da nam u goste dođe dragi prijatelj. Posle duže pauze u Beograd se u sredu 11. januara vraća Matija Habijanec ili The Marshmallow Notebooks, koji će za svoje verne fanove predstaviti pesme sa budućeg albuma “Destruction”, ali i podsetiti na pop klasike koje svira od kada zna za sebe – ipak je on “Krapinski prakantautor” – i proslaviti izlazak kanadskog izdanja LP-a i kasete “The Marshmallow Notebooks” sa bonusima. Njegov gost na koncertu biće Alen Čelić.

Koncert će se održati u Elektropioniru, a ulaznice su u pretprodaji u Zaokretu i kafeu Šikarica po ceni od 400 dinara.

Iako muziku živi, objavljuje i svira već par decenija, Matija i The Marshmallow Notebooks u fokus šire publike dolaze 2013. godine objavljivanjem albuma “The Marshmallow Notebooks” za sopstvenu (Noisy Night) izdavačku kuću. Album zasluženo nalazi mesto u samom vrhu godišnjih lista albuma regionalne scene, a krajem 2016. dobio je i svoje severnoameričko izdanje za kanadsku izdavačku kuću “Ill in the Head”. Pored 10 pesama sa originalnog izdanja na njemu se nalaze i nove verzije pesama “The Last Tourist in Town” i “Train Ghosts”.

★★★★★★★★★★

Alen Čelić je rođen u Osijeku, a živeo je u Berlinu i Kelnu. S bendom Ghostlovers otkrivao je “Gentleman pop”, a Slaven Bilic & The Red Cards svirali su “Offside pop”. Poslednjih godina u Splitu radi kao profesor scenskog pokreta, a kao kantautor New Gondoliersa na engleskom jeziku rado se bavi temama migracije, zaljubljivanja i odljubljivanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *