Ovaj petak je dan za debitantski album/EP za grupu Stepa. Šest pesama, Lola je autor svih tekstova, muzika je zajedničko delo benda (Aleksa, Vida, Lola i Neda). Snimano kod Uroša Milkića u Down There Studiju – Milkić je bio i producent. I sada, sve je spremno za besplatno preuzimanje na dva mesta: https://popdepression.bandcamp.com/album/stepa ili https://stepa.bandcamp.com/.

Upišite nulu (0) kada kliknete na “Buy now” ili platite koliko želite. Mi smo baš ponosni kako je sve ispalo i nadamo se i da će vama da se dopadne 🙂

Danas je besplatno preuzimanje, od 16. septembra na svim digitalnim platformama (deezer, iTunes, Spotify, trtmrt) i za par nedelja kao fizičko izdanje na CD-u.

Ovaj EP je zajedničko izdanje grupe Stepa, Pop Depresije i Kišobrana.

Stepa je dream pop/americana/indie bend iz Beograda koji postoji od 2016. godine. Objavili su dva singla (“Next Time” i “See Me”) i dobili brojne pozitivne kritike širom regiona za svoj miks tradicionalnog rokenrola, folka i popa koji spontano prelazi u saundtrek za neki još nesnimljeni Tarantinov film… Album je sniman tokom 2017. godine u Down There Studiju kod Uroša Milkića, koji je bio inženjer zvuka i producent.

Grupu čine Lola Miković (vokal i gitara), Aleksa Majstorović (gitara), Aleksa Nedić (bas) i Nikola Vidojević (bubanj).

Pop Depression C & P 2017.
Published by Pop Depression, Kišobran and Stepa.
Recorded at Down There Studio.
Sound engineer, mix, producer – Uroš Milkić.
Artwork by Ivana Posrkača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *