Za Dan mladosti PALMS VOICE (Boris Milanović – gitarista i vokal grupe TRIKO) objavljuje debitantski album u izdanju Pop Depresije i Kišobrana. Boris je tokom poslednjih godina svoje elektronske radove objavljivao i pod imenom Optimus Prime, a ove godine definitivno je uobličio muzičke skice koje su nastale još 2007. godine u 14 pesama koje vam predstavljamo. PALMS VOICE svoju mešavinu pop muzike i elektronike, eklektike i euforije, terapije i kreativnog transa opisuje i kao “saundtrek za spaljivanje svih mostova i potpunu izolaciju”.

Boris je kompletan autor svih pesama uz par direktnih citata poznatih i manje poznatih numera iz “zlatnog doba” MTV-a. Boris je radio i miks i produkciju, a mastering je delo Jamesa Plotkina (poznatog po radu na ključnim albumima umetnika kao što su Tim Hecker, Oneohtrix Point Never, Emeralds…)

Neko će u Palms Voice pesmama čuti ehoe onoga što rade John Maus, Ariel Pink, Chvrches, Chromatics, Crystal Castles, Daft Punk, Depeche Mode, Future Islands… a neko će čuti nešto sasvim drugačije i radujemo se tim drugačijim slušanjima i utiscima!

“Nadam se da će ovaj album biti tek prva faza u realizaciji ideja nastalih u kreativno najuzbudljivijem i najplodnijem periodu mog dosadašnjeg bavljenja muzikom. Ostalo je još puno neizraženih frustracija i otkrovenja,” kaže Boris povodom premijere PALMS VOICE.

Album je od 25. maja dostupan na svim digitalnim platformama (deezer, Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play…), kao i na bandcamp stranici http://palmsvoice.bandcamp.com, a do kraja leta i kao limitirano fizičko izdanje. Palms Voice je raspoložen da svira svuda gde ga pozovu, javite se!

PALMS VOICE – Palms Voice (2018, Pop Depresija/Kišobran)

1 Palms Voice
2 United
3 12 Inch Coma
4 I Always Wanted To Make A Girl Cry
5 Lonely As Fuck
6 Condom Breaks My Heart (feat. Kinš)
7 NDE
8 Definitive Version
9 Friendship Starter
10 Mastermind
11 Netherworld
12 Orchestrated Stage Invasion
13 Reposition
14 Snowflakes In Hell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *