Artwork: Bratislav Milenković

Prvi konkurs “Klavirsko nebo” koji su zajedničkim snagama organizovali Pop Depresija i Kišobran uz podršku LP Dua završio se krajem septembra prošle godine objavljivanjem kompilacije na kojoj je predstavljeno 17 kompozicija napisanih za klavir autora iz Srbije. Sada vas zovemo na promotivni koncert!

Klavirsko nebo UŽIVO zakazano je za petak 15. marta u 20h u Centru za kulturu “Vlada Divljan” (Mitropolita Petra 8). Ulaz je besplatan, a pozivnice mogu da se preuzmu ou Zaokretu i knjižari Beopolis (broj pozivnica limitiran je na 2 po osobi). Sledećih dana pozivnice ćete moći da dobijete i ako slušate RadioAparat i kroz saradnju sa portalima koji su nas pratili tokom konkursa. Takođe, na koncertu će moći da se kupi CD “Klavirsko nebo” po promo ceni.

S obzirom na broj kompozitora na kompilaciji, na koncertu će nastupiti samo njih nekoliko i tako poslužiti kao “teaser” za naše sledeće aktivnosti.

Na koncertu će nastupiti: Pavle Popov, Milica Tegeltija & Luka Ignjatović, Andrej Negić, Milica Predolac i Petar Stevanović (Ljubičice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *