U nedelju 19. maja pozivamo vas na celodnevno Huteneni druženje! Kantautori preuzimaju Zaokret i sviraju svoje i tuđe pesme u slavu života i muzike. Za kraj dana, od 20.30h na Spratu program zatvara legendarni Nik Geri i njegova specijalna gošća Lola Miković.

Dnevni program je besplatan, a za večernji koncert cena ulaznice je 600rsd u pretprodaji, 800 na ulazu. Karte će se prodavati u Zaokretu od ponedeljka 22. aprila.

U okviru matine hepeninga RadioAparat predstavlja Huteneni Open-mic, nastupiće naši prijatelji Rogi, Tankman, Kralj Čačka, Ana Ćurčin i Goran Grubišić. Ko zna, možda im se priključi još neko 😉 RadioAparat Open-mic je deo projekta koji je jedan od deset pobednika konkursa
Centrifuga za 2018. u okviru programa Superste.net #Superste RadioAparat Open-mic

Ko je tačno Nik Geri (Nick Garrie) neka vam kaže Skoča – tj. pročitajte ovde: https://www.fathipster.net/sh/article/2017/08/23/izgubljeno-blago-nik-geri.
Nećemo preterati ako kažemo da je za mnoge britanske muzičare Geri bio ono što je Nil Jang za ceo grandž pokret.

“Svi vi koji volite Boba Dilana, Nila Janga, Leonarda Koena, Brusa Springstina, Nika Drejka, Donovana, Džoni Mičel ili Tima Baklija, a još uvek niste upoznati sa opusom Nika Gerija – pravac internet. Ne dozvolite da vam jedan ovako talentovan muzičar promakne zbog bilo kog razloga. Kada se jednom zaljubite u njegovu muziku, biće to ljubav koja traje godinama. Verujte mi na reč,” kaže Skoča.

Mi možemo da vam kažemo da je Nik Geri vanzemaljac i da njegove pesme daju smisao životu.

Huteneni se vraća u Beograd 19. maja!

Koncert Nika Gerija realizuju Pop Depresija i Kišobran u saradnji sa agencijom Rock Svirke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *