Mladi beogradski DJ i producent Memet (Miroslav Vladisavljević) posle nekoliko euforičnih singlova predstavlja debitantski EP “After All”, koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. “After All” je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Memetovom YT kanalu, a možete ga preuzeti i za “plati koliko želiš” na bandcampu.

U poslednjih godinu dana Memet je više puta skretao pažnju na sebe autentičnim miksom elektro-house-funk-disco muzike i to singlovima “Spaced Out City”, “Fiji Mountain”, “Pressure” i “Supplier” (kuriozitet je da je “Spaced Out City” našao svoje mesto i u filmu “Normalna priča” reditelja Gordana Kičića), koji su imali zapaženi uspeh na alternativnom radio stanicama i u miksevima lokalnih didžejeva.

Crpeći inspiraciju iz lokalne andergraund muzičke scene, kao i živopisnog noćnog života, Memet predstavlja tri nove pesme kroz “After All”. Lagani povetarac koji vas njiše uz zalazak sunca na obali reke je adekvatan opis raspoloženja u koje vas “After All” smešta, a pesme su dovoljno nenametljive da će vam se prirodno nametnuti na plejliste za kuliranje.

“After All” čine “Runnin'”, “68%” i “Body Language”. Memet je autor muzike i producent, a miks i mastering uradio je Mihajlo Đorović (Summer Deaths). Fantastični kolažni omot za EP napravio je Igor Milanović Dimis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *