ČETVRTAK 14. FEBRUAR 21:30H
GUN CLUB, MILOŠA POCERCA 10

Posle spektakularnog koncerta u Amerikani Doma omladine, kada su binu delili sa ikonom američkog rokenrola Markom Ajcelom, beogradski sastav Stray Dogg vas poziva na novo druženje – ovoga puta u Gun Club za “Dan zaljubljenih”!

Dušan, Ana, Jelena, Marko, Vlada i Relja pozivaju sve zaljubljene/odljubljene, zbunjene/sigurne, romantične i tvrdoglave fanove da provedu ovo veče zajedno sa njima i da se super provedu. Očekuju vas hitovi sa albuma “Fire’s Never Wrong”, par klasika sa prvenca “Almost”, kao i uvek nadahnute obrade Dušana i prijatelja….

U recenziji njihovog nastupa u Domu omladine 3. februara, kritičar JelenTop10 sajta Jovan Ristić napisao je: Kompletan Stray Dogg kao da je izjahao direktno iz pustinje u moćnoj Fire’s Never Wrong, i generalno je teško poverovati da jedan srpski bend može da zvuči ovako autentično u miljeu onog što se naziva „amerikanom“ i da pri tom ne deluje kao još jedna cigla u žanrovskom zidu… Iako su se sve vreme kretali u koordinatama sporog do srednjeg ritma – što kod manje umešnih bendova ume da bude monotono – efekat je bio očaravajuć…”

Cena karte za koncert grupe Stray Dogg u Gun Clubu, koji će se održati u četvrtak 14. februara od 21:30h, je 400 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 500. Broj mesta je ograničen, a karte su u pretprodaji od danas u prodavnici ploča Pinball Wizad (TC Eurocentar, Makedonska 30) i kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *