Pesnikinja i pevačica grupe Autopark Ognjenka Lakićević predstavlja svoju prvu solo pesmu “Jovane” koju objavljuje pod imenom Olja. Singl “Jovane” dostupan je na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu Pop Depresija/Kišobran, a video u režiji Kristine Milosavljević pogledajte na YouTube-u.

“Jovane” je jedna crtica iz života, uspomena na ironično proleće i uzaludno leto i onaj magični trenutak kada se vazduh ne pomera i kada se sve naizgled raspada… Spot za “Jovane” snimljen je u Beogradu, a sveženski tim činile su rediteljka Kristina Milosavljević, snimateljka Tina Dragović i montažerka Nataša Pantić.

“Olja je naziv onlajn projekta iza kojeg stojim ja, Ognjenka Lakićević, iz benda Autopark i moji prijatelji i saradnici bez kojih ovo ne bi postojalo. Odluka da se pesme koje povremeno pravim kod kuće snime je nastala za vreme pandemijske izolacije: nedovoljno kompleksne za Autopark, a previše drage da ih odbacim, ali ono što je presudilo da poželim da ih trajno zabeležim i podelim s drugima, jeste to što sam ovde prvi put i autorka muzike, što je nova i uzbudljiva vrsta odgovornosti i slobode,” kaže Olja.

“Jovane” je prvi singl koji najavljuje album “Crni vrh” (procenjena godina izlaska 2025.). Na noge ju je postavio Srđan Popov (Sergio Lounge), koji je producirao i odsvirao gitaru, bas gitaru, sint, otpevao prateće vokale i programirao bubanj, a sve je dodatno oplemenio Ivica Marković (Nežni Dalibor) svojom gitarom. Autopark tradicionalno za kraj godine objavljuje novi singl, tako da budite spremni za novi muzički poklon za par nedelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *