Na odloženo slušanje postavljena je kompletna emisija “Čudne šume” na talasima Radio Beograd 2 (subota 21. maj). Tema je bila fudbal i umetnost, gosti gospodin Božo Koprivica i ja, emisiju uređuje i vodi Filip Grujic. Jesmo (malo više) grobarisali, ali bilo je i puno lepih stvari koje je Božo rekao. Naš domaćin Filip je sve junački izdržao – svaka čast! Ja sam uživao 💥

Slušaj online na sajtu RTS-a: stream
Preuzmi mp3


“Čudna šuma” – fudbal i umetnost: Ivan Lončarević i Božo Koprivica
Emisiju uređuje i vodi: Filip Grujić

„Mi nismo huligani i ovo nije pesma o fudbalu…”, napisali su članovi benda New Order u pesmi „World in Motion”. Fudbal je, prema rečniku, kolektivni sport koji se igra između dve ekipe, sastavljene od po jedanaest igrača i trenutno je najpopularniji sport na svetu. Postavlja se pitanje zbog čega je on toliko važan? Koji su problemi? Da li su fudbal i politika jedno ili su dve apartne pojave? U kojoj tački se fudbal i umetnost spajaju, a u kojoj razdvajaju?

Božo Koprivica

O ovim i mnogim drugim pitanjima razgovaraćemo u novoj emisiji Čudne šume na talasima Radio Beograda 2, posvećenoj temi fudbala i umetnosti, a gosti će biti Ivan Lončarević, sportski novinar i Božo Koprivica, pisac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *