Foto: Konstantin Kondrukhov
Artwork: Pavle Trifunović

Pop Depresija i Anderklas pozivaju vas na koncertnu promociju novog albuma Turbo Trans Turista “Ništa Nije Strašno” koja će se održati u Kulturnom centru Grad u četvrtak 15. februara od 21h. Specijalni gosti biće bend Laplander! Ulaznice su u prodaji na svim mestima Ticketvisiona kao i online na ticket.rs, a prvi kontigent je po promo ceni od 600 RSD.

TTT čine braća Boško i Nikola Mijušković, a “Ništa Nije Strašno” je njihov drugi album, objavljen poslednjih dana 2023. godine. Namera im je da svirkom u KC Grad pokažu da je njihova tranzicija iz Turista (album “Levo ili Desno”) radikalna i sveobuhvatna i da koliko se odnosi na studijski deo stvaranja njihove muzike (album “Ništa Nije Strašno”) isto toliko važi i za živo izvođenje gde će publika moći da doživi ekspoloziju akumulirane energije uz sjajnu kombinaciju elektronskog zvuka sa psihodeličnim gitarama i neobuzdanim bubnjem Igora Kuzmanovića. Ako ste voleli Turiste zbog toga što su vas vodili na neka fina, poznata mesta (Abu Dabi) još više ćete voleti Turbo Trans Turiste jer su spremni da krenu u nepoznato, neistraženo (Valhala).

Laplander je muzička polimerizacija staroslovenskih tradicija sa još neotkrivenim zvucima interneta. Čine ga Pavle Nikolić (Niko Nikolić), Aleksandar Petković (Azza & Kapale) i Boris Milanović (Palms Voice). Svaki Laplander koncert je priča za sebe, a ova priča može da se pretvori u nezaboravni doživljaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *