Veče ljubavnih pesama sa Vaskom Atanasoskim, Homo Simpsonom i Pontonom očekuje vas u Elektropioniru 10. novembra.

Vasko Atanasoski (vokal, gitara, sempler) za vas peva ljubavne pesme! Vasko je već godinama jedan od najaktivnijih muzičara na underground muzičkoj sceni Balkana. Član Bernays Propaganda i nekadašnjeg XAXAXA, pokretač inicijative Napravi Zaedno, organizator koncerata i turneja mladih makedonskih bendova, vlasnik izdavačke kuće Balkan Veliki i analogne Meke Studio 1060. Vasko je objavio četiri solo EP-a: Reka, Canada via Mexico, Koga ljubovta e najdaleku, Koga te nema i sada predstavlja prvi solo album “Pazi Kuče” (Geenger Records, https://balkanveliki.bandcamp.com/). Vasko je sila koja inspiriše, nadahnjuje, provocira i okupira. Njegova energija i talenat su dovoljni da ceo Balkan ima struju bar par godina, mada šta će struja ljudima koji s njom ne znaju šta da rade?

https://www.youtube.com/watch?v=FpUB4dhzPDU

PonTon su Igor Stangliczky i Marko Jevtić i oni iskreno i nadahnuto prave elektro-akustične zvučne tepihe, znači čista jubav gitare i elektronike.

Homo Simpson su Andrija Spičanović (VVhile, www.vvhile.org) i Nebojša Kuzmanović (Mnjenje) i oni sviraju ljubavne pesme! Distorzirane, analogne, dronovske, repetitivne, nežne i prokletosrećne. Kao Telma i Luiz ali bez vožnje i sa više nežnosti.

Ulaznice će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 400 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *