Posle nekoliko hit singlova (“Spaced Out City”, “Fiji Mountain”, “Pressure”, “Supplier”) koje je objavio tokom poslednje dve godine, mladi beogradski producent Memet (Miroslav Vladisavljević) u avgustu se predstavio svojim prvim EP izdanjem “After All”. Memet sada predstavlja i prvi “zvanični” remiks i to za Vizeljovu himnu “Ne vidim te od dima”. Pesma je dostupna za slušanje na svim relevatnim digitalnim platformama (Spotify, deezer, Apple Music…), kao i na Memetovom YouTube kanalu, ali i za “plati koliko želiš” izdanje na bandcamp stranicama Memeta i Pop Depresije/Kišobrana.

Remiks je radila već uigrana ekipa – Memet produkcija, Summer Deaths (Mihajlo Đorović) – miks i mastering, a evo šta je inspirisalo Memeta da “prisvoji” Vizelj pesmu: “Svidela mi se na prvo slusanje, vokal pogotovo, samo sam hteo da uprostim bubnjeve i dodam još po neki zvukić, ali sam se malo zaneo (he he)… Toliko sam se zaneo da nisam ni primetio koliko sam je usporio i da je dobila konstrukciju funk pesme.”

“Ne vidim te od dima” – Vizeljov prvi singl kojim najavljuju novi album tokom sledeće godine, nikoga nije ostavio ravnodušnim, a nastavili su da šokiraju i staru i novu publiku i singlom broj dva, “Novčanice”. Aleksa Nedić, basista i pevač Vizelja za Memetov remiks kaže: “Remiks je toliko dobar da sada naša pesma zvuči kao remiks. A njegova verzija se bez problema može okačiti na YT kanal Peđe Radovića i lepo se asimilovati među ostalim Yugo disco numerama.”

Memet za 2021. godinu najavljuje još poneki remiks, ali i novi EP sa potpuno novim pesmama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *