Memet remiksovao Vizelj “Ne vidim te od dima”

Posle nekoliko hit singlova (“Spaced Out City”, “Fiji Mountain”, “Pressure”, “Supplier”) koje je objavio tokom poslednje dve godine, mladi beogradski producent Memet (Miroslav Vladisavljević) u avgustu se predstavio svojim prvim EP izdanjem “After All”. Memet sada predstavlja i prvi “zvanični” remiks i to za Vizeljovu himnu “Ne vidim te od dima”. Pesma je dostupna za slušanje na svim relevatnim digitalnim platformama (Spotify, deezer, Apple Music…), kao i na Memetovom YouTube kanalu, ali i za “plati koliko želiš” izdanje na bandcamp stranicama Memeta i Pop Depresije/Kišobrana.

Remiks je radila već uigrana ekipa – Memet produkcija, Summer Deaths (Mihajlo Đorović) – miks i mastering, a evo šta je inspirisalo Memeta da “prisvoji” Vizelj pesmu: “Svidela mi se na prvo slusanje, vokal pogotovo, samo sam hteo da uprostim bubnjeve i dodam još po neki zvukić, ali sam se malo zaneo (he he)… Toliko sam se zaneo da nisam ni primetio koliko sam je usporio i da je dobila konstrukciju funk pesme.”

“Ne vidim te od dima” – Vizeljov prvi singl kojim najavljuju novi album tokom sledeće godine, nikoga nije ostavio ravnodušnim, a nastavili su da šokiraju i staru i novu publiku i singlom broj dva, “Novčanice”. Aleksa Nedić, basista i pevač Vizelja za Memetov remiks kaže: “Remiks je toliko dobar da sada naša pesma zvuči kao remiks. A njegova verzija se bez problema može okačiti na YT kanal Peđe Radovića i lepo se asimilovati među ostalim Yugo disco numerama.”

Memet za 2021. godinu najavljuje još poneki remiks, ali i novi EP sa potpuno novim pesmama.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply